Nu kan du bestille Apple TV 4K

Apples nye Apple TV 4K kan bestilles online fra i dag.

Apple præsenterede i denne uge det nye Apple TV 4K med understøttelse af bl.a. Dolby Vision og HDR.

Det nye Apple TV 4K leveres med Apples hurtige A10X Fusion-chip – den samme chip, der sidder i iPad Pro.
Udover at Apple leverer allerede købte film i HDR til deres kunder, så er der også en masse nyt indhold på vej fra Apple i HDR via bl.a. Amazon Prime og Netflix.

“Tag biografens magi med hjem i stuen med det nye Apple TV 4K.Kunderne vil elske at se fantastiske 4K HDR-film fra et imponerende udvalg i iTunes, samtidig med at de automatisk får opgraderet de 4K HDR-film, de allerede har i deres iTunes-bibliotek, og får glæde af 4K-indhold på tjenester som Netflix og Amazon Prime Video, der snart kommer,” siger Eddy Cue, Apples senior vice president of Internet Software and Services.

Mens Apple TV 4K altså kan bestilles fra i dag hos Apple, er det først tilgængeligt fra 22. september.

Udvalgte features:

 • Understøttelse af både Dolby Vision og HDR10 sikrer, at brugerne får TV-udsendelser og film – der ser fantastiske ud – på alle HDR TV’er. 
 • Indbygget 4K-videoopskalering med høj ydeevne får HD-indhold til at fremstå bedre end nogensinde på et 4K TV.
 • Ved altid at anvende den højst mulige opløsning kan seerne få mest muligt ud af deres TV, hvad enten det er et ældre HD-fjernsyn eller det nyeste 4K Dolby Vision OLED.
 • Automatisk søgning efter 4K TV’ets funktioner optimerer opsætningen med henblik på at give den bedst mulige billedekvalitet.
 • TV-appen understøtter flere end 60 tjenester på Apple TV og iOS-enheder, og flere bliver tilføjet hele tiden. Uanset om du er hjemme eller på farten, så er det nemt at gå på opdagelse i og se TV-udsendelser og film fra flere apps på ét sted.
 • Siri er smart, når det gælder 4K HDR, så det er utroligt nemt at finde film og TV-udsendelser i den højeste billedkvalitet på tværs af dine apps (f.eks.  “Vis mig film i 4K”) 
 • Senere i år gør TV-appen det nemmere end nogensinde at se og få opdateringer om sport, der sendes direkte. Du siger f.eks. bare “Se Real Madrid-kampen” eller “Hvad står der i FCK-kampen?”
 • Sportsfans i USA vil kunne følge deres yndlingshold og få meddelelser på skærmen, når deres hold spiller. De vil desuden kunne se alle de hold, ligaer og sportsbegivenheder, som sendes på det givne tidspunkt, gennem en dedikeret Sports-fane. 
 • Allerede i denne måned vil TV-appen, ud over USA, også være tilgængelig i Australien og Canada. Og inden udgangen af året vil den også kunne bruges i Frankrig, Tyskland, Norge, Sverige og Storbritannien.
 • Brugere kan dele de seneste billeder og videoer på deres iPhone og iPad, inklusive de bedste Minder, med venner og familie på den største skærm med iCloud på Apple TV.
 • Med AirPlay er det enkelt at vise film, TV-serier, hjemmevideoer og billeder fra iPhone eller iPad direkte på dit TV.
 • Understøttelse af AirPlay 2, som kommer senere på året gør, at Apple TV kan styre flere AirPlay 2-kompatible højttalere såvel som dine hjemmebiografhøjttalere til at skabe den ultimative musikoplevelse i hjemmet.
 • Apple tager skridtet videre og leverer mere end blot underholdning for at realisere Apples vision om det smarte hjem. Da Apple TV altid er derhjemme, er det perfekt som hub til alt dit HomeKit-tilbehør, og muliggør fjernadgang samt automatisk styring (som f.eks. at tænde lyset automatisk ved solnedgang).

Apple TV 4K starter ved 1499 kroner for 32 GB og 1699 kroner for 64 GB. Det gamle Apple TV 4 er også stadig til salg til 1299 kroner hos Apple.

© 2017, https:. All rights reserved.