Nu virker Apple Pay for nogle kunder i Danmark

Kunder hos to store danske pengeinstitutter kan fra i dag benytte sig af Apple Pay.

Er du kunde hos Nordea eller Jyske Bank og har du et betalingskort udstedt fra dem kan du allerede nu aktivere det i indstillingerne på din iPhone, iPad eller Mac. Du kan vælge at anvende Apple Pay med et Master Card eller et Visa-kort udstedt fra Nordea eller Jyske Bank.

Det er muligt at anvende Apple Pay i butikker, i apps og på nettet. Indtil videre er der dog et begrænset antal fysiske butikker som er klar til Apple Pay, men du kan allerede nu betale med Apple Pay hos Humac, Joe & The Juice, hos Magasin og Elgiganten.

Det er endvidere muligt at anvende Apple Pay med enten kode eller Touch ID.

Øget sikkerhed

Med hensyn til sikkerheden, så skulle den ifølge Apple være helt i top og sikre at både din færden og dit forbrug holdes helt privat fra både Apple og de butikker du handler i.

“Når du betaler med Apple Pay, bruger systemet et enhedsspecifikt nummer og en unik transaktionskode. Det betyder, at dit kortnummer aldrig bliver gemt på hverken din enhed eller på Apples servere. Og når du betaler, deler Apple aldrig dine kortoplysninger med forhandlerne”, skriver Apple bl.a. om Apple Pay.

Se her hvordan du sætter dit kort op i Apple Wallet.

Læs mere om Apple Pay og hvordan betalingen foregår via Apple.

 

© 2017, https:. All rights reserved.