Mac-computere ramt af ny DNS hijacking exploit

Den nye DNS hijacking exploit leder trafikken via skumle servere og giver dermed adgang til at din data kan logges og misbruges.

Det nye DNS hijacking exploit minder om andre lignende DNS Hijacker exploits ved at det ændre DNS-adresserne på din computer og dermed leder trafikken til andre servere. Derved kan man både opsnappe data, men også overtage berørte computere og dermed downloade og installere programmer og lave screen shots på din skærm.

Det nye exploit går under navnet OSX/MaMi og kendes ved at dine DNS-adresser er ændret i Systemindstillinger, Netværk under DNS-indstillinger. Hold øje med disse to adresser, 82.163.143.135 og 82.163.142.137.

Der er for øjeblikket ingen af de store kendte antivirus-producenter der kan beskytte mod OSX/MaMi. Det vides heller ikke hvordan OSX/MaMi spreder sig.

© 2018, https:. All rights reserved.