Ny entry-level MacBook skal erstatte MacBook Air

Apples ti år gamle Macbook Air-modeller kan være på vej til at blive erstattet af en ny MacBook.

Nye rygter peger på, at Apple er i fuld gang med at finde en erstatning for Macbook Air, som kom på markedet for 10 år siden. Den nye erstatning for MacBook Air skulle være en 13″ entry-level Macbook, der skal produceres af General Interface Solution, GIS.

En ny MacBook Air-erstatning i form af en 13″ Macbook kommer ifølge rygtet på markedet i fjerde kvartal i år og dermed inden julehandlen. Der er rygter om at Apple arbejder på ar erstatte Intel-processorer med ARM-processorer og muligvis endda en egenudviklet udgave, så Apple dermed ikke er så afhængig af Intels leverancer til selskabets mange modeller.

Der er ingen rygter omkring nyt design, men skærmen forventes at blive væsentligt opgraderet.

© 2018, https:. All rights reserved.

One Comment