Nyt tekstlink crasher iMessage

Ny bug smadrer iMessage og kan få din enhed til at bryde sammen.

Netop nu florerer et nyt tekstlink der hvis du modtager det, får iMessage til ar fryse og i visse tilfælde din enhed til at reboote. Blot ved at modtage beskeden kan iMessage reagere negativt og fryse, mens det bliver endnu værre hvis man klikker på beskeden.

Det er langtfra første gang at Apples iMessage er ramt af tekst-bugs som kan få apps eller hele enheden til at fryse. Sidst det skete var i 2017 hvor en lille vedhæftet til til beskeder forårsagede nedbrud i besked-app’en. Tilbage i 2015 var den også gal med en mystisk tekst der kunne crashe besked-app’en.

Den nye bug lader til at komme fra domænet Github.io og den eneste sikre måde helt at undgå at modtage beskeden er hvis du forhindrer adgang fra domænet til din enhed under begrænsninger i Systemindstillinger.

Den nye bug blev første gang omtalt på Twitter, hvor du også kan se linket til beskeden.

© 2018, https:. All rights reserved.