Rygte: Apple på vej med nye Mac-computere med ny Apple-processor

Apple vil i år lancere en række nye computere med Apples egne processorer.

Nye rygter peger på at Apple er på vej med nye Mac-computere med Apples egne processorer, som vi kender det fra iPhone, iPad og Apple TV. Indenfor få år skulle det ifølge flere rygter og analytikere være helt slut med at anvende Intel.

De første computere med Apples processorer forventes at udkomme i løbet af i år. Ifølge rygterne skulle der være to bærebare og en stationær med de nye processorer. Mens det er uvist hvilken stationær computer som skal have en Apple-processor, så forventes Apples processorer at sidde i den nye entry-level 13″ MacBook, der muligvis skal erstatte MacBook Air.

Årsagen til at Apple vil droppe Intel er ønsket om selv at være i langt større kontrol med både udvikling, pris og produktion.

© 2018, https:. All rights reserved.