Apple præsenterer iPhone 8 og iPhone Plus (PRODUCT)RED Special Edition

Apple er klar med nye versioner af de populære iPhones i røde farver.

Apple har netop præsenteret iPhone 8 og iPhone Plus (PRODUCT)RED Special Edition med rød glasbagside og sort front.

“Denne special edition (PRODUCT) RED iPhone har ikke blot en fantastisk rød og sort farvekombination, den giver også kunderne mulighed for at gøre en indsats for at bekæmpe spredningen af hiv og aids. IPhone 8 og iPhone 8 Plus forbedrer alt, hvad vi elsker ved iPhone, herunder Retina HD-skærme, der er smukkere end nogensinde, den mest kraftfulde og smarteste chip nogensinde i en smartphone med A11 Bionic og mere avancerede kameraer til utrolige billeder og videoer. Vi er stolte af at støtte (RED) med denne dristige nye iPhone og vi håber, at  kunderne synes den er lige så særlig, som vi synes den er”, siger Greg Joswiak, Apples vice president for Product Marketing.

Det er muligt at bestille Special edition (PRODUCT)RED iPhone online i udvalgte lande og regioner fra i morgen, og den vil være i butikkerne fra fredag den 13. april. Foruden de nye iPhones er der også nyt matchende etui.

Priser og tilgængelighed
  • iPhone 8 og iPhone 8 Plus (PRODUCT) RED Special Edition fås i en 64 GB og 256 GB model og koster fra 6.199 kr på apple.dk, i Apple Store-appen og i hos autoriserede Apple-forhandlere (priserne kan variere). Den specielle udgave (PRODUCT) RED iPhone er en tilføjelse til iPhone 8 modellerne i grå, sølv og guld.
  • Begge specialudgavemodeller kan købes fra tirsdag den 10. april efter kl. 5.30 PDT med ankomst i butikker i Australien, Canada, Kina, Frankrig, Tyskland, Hongkong, Japan, New Zealand, Singapore, Sydkorea, Storbritannien og USA fredag den 13. april. Brasilien, Danmark, Irland, Italien, Malaysia, Mexico, Nederlandene, Norge, Rusland, Saudi Arabien, Spanien, Sverige, Schweiz, Taiwan, Thailand, UAE og andre lande vil kunne tilbyde produkterne senere i april og Chile, Colombia, Indien, Israel, Tyrkiet og andre lande og regioner vil kunne tilbyde dem i maj.
  • Det nye (PRODUCT) RED iPhone X Læder-etui kan købes via apple.dk, Apple Store app og i butikker fra i morgen for 799 kr. Sammen med andre (PRODUCT) RED-produkter, herunder Beats Solo3 Wireless On-Ear Headphones, Beats Pill + Portable Speaker og tilbehør til iPhone, iPad og Apple Watch.
  • Alle kunder, der køber iPhone 8 eller iPhone 8 Plus (PRODUCT) RED Special Edition fra Apple, vil blive tilbudt gratis personlig opsætning af deres IPhone online for f.eks. at oprette e-mail, demonstration af nye apps fra App Store og mere

 

© 2018, https:. All rights reserved.