Apple og Samsung i nyt samarbejde

Apple og Samsung har indledt nyt samarbejde som bringer Apple AirPlay 2-understøttelse og iTunes til Samsungs tv.

De to tidligere kamphaner Apple og Samsung har valgt at indlede 2019 med en ny strategi der bringer iTunes tv og film til Samsungs 2018 og 19-modeller samt understøttelse af AirPlay 2. Dermed kan Samungs kunder slippe for Apple TV hvis de vil have Appleindhold på skærmen.

Samsung meddeler at Apple nye tv i 2019 vil have understøttelse til iTunes og Airplay 2 indbygget mens 2018-modeller får en firmwareopdatering til foråret.

“With the new iTunes Movies and TV Shows app on Samsung Smart TVs, Samsung customers can access their existing iTunes library and browse the iTunes Store to buy or rent from a selection of hundreds of thousands of movies and TV episodes” skriver Samsung.

© 2019, https:. All rights reserved.