Rygte: Apple klar med tre nye iPhones til september

Selvom det går skidt med salget af iPhone XR så er den med på programmet over efterårets opgraderinger, og endda med samme display, ifølge nye rygter.

Apple vil til september igen præsentere nye iPhones og ifølge de fleste rygter på nettet, så bliver det en delvis gentagelse af lanceringen fra sidste år, specielt hvad angår bundmodellen.

Apple skulle ifølge rygterne være klar med opdaterede udgaver af iPhone XS og iPhone XS Max til september, som begge bliver hurtigere og tyndere og på anden vis optimeret som de plejer i takt med at processorer og andet teknik bliver mere og mere rafineret.

iPhone XR forventes at få lignende småforbedringer til eks. vægt, størrelse og batterikapacitet, men forventes ellers at ligne sig selv og det til trods for at flere iagttagere allerede har kaldt enheden for en fiasko med henvisning til et lidt svagere salg af iPhone XR end forventet.

Mens rygterne forventer at iPhone XS og iPhone XS Max fortsat får OLED-displays så er der ikke hos Apple ikke planer om at opgradere LCD-displayet på iPhone XR i år. september-modelen forventes nemlig at bibeholde sin LCD og først fra 2020 forventes alle Apples iPhones at anvende OLED.

© 2019, https:. All rights reserved.